STEVO 3-3 gelijk tegen Rigtersbleek .

14-01-2024 om 00:00 uur

Op een druilerig sportpark De Peuverweide heeft de eerste selectie van STEVO en trainer Michiel Mensink met 3-3 gelijk gespeeld tegen Rigtersbleek uit Enschede. De eerste helft was voor Rigtersbleek en in de tweede helft had STEVO de overhand.
STEVO kwam in de eerste helft al wel snel op een 1-0 voorsprong. Thomas Steggink rondde goed af op een voorzet van Joes Masselink.
Het antwoord van Rigtersbleek liet niet lang op zich wachten. De 1-1 gelijkmaker kwam voort uit een vrije trap, waarbij de bal over de STEVO-muur langs de binnenkant van de paal in het doel verdween.
De Enschedeers hadden de overhand in de eerste helft en de 1-2 ruststand was niet onverdiend.
STEVO speelde tot dan toe mat en liet maar weinig zien in aanvallend opzicht.
In de tweede helft waren de rollen omgedraaid. Eerst nog kwam Rigtersbleek direct na rust op 1-3, maar STEVO leek eindelijk wakker en het kreeg niet alleen de overhand, maar ook kansen.
Thomas Steggink miste eerst nog voor open doel maar er kwamen meer mogelijkheden. Een aansluitingstreffer kon niet uitblijven. Hugo Weerink op aangeven van Mauro Plegt deed het. STEVO schakelde hierna nog een tandje bij en de snelle Stan Kraaivanger werd op rechts gelanceerd. Beheerst schoof Stan de bal langs de sluitpost van Rigtersbleek.
STEVO wilde na de 3-3 nu ook de winnende, maar de tijd was tekort, hoewel het nog wel een kans daartoe kreeg.
De 3-3 eindstand was uiteindelijk terecht op basis van de twee verschillende helften. STEVO speelt komende zaterdag thuis tegen DOS '37 uit Vriezenveen. Het competitieduel in Geesteren begint om 18.00 uur.

Bron: Stevo Voetbal