Activiteiten Vereniging Geesteren

23-03-2020 om 21:00 uur

Geweldig initiatief van onze AVG!!! TOPPERS! Beste Buur!

Ook in deze tijden willen we als AVG wat voor de gemeenschap betekenen. Aan kwetsbare mensen en ouderen wordt aanbevolen om zoveel mogelijk thuis te blijven. Wij willen graag wat voor deze mensen betekenen. Dit kan in de vorm zijn van hulp bij het boodschappen doen tot een praatje via de telefoon.

Spreekt jou dit ook aan? Dan kan je bijgevoegd formulier invullen. Dit formulier kan in de brievenbus worden aangetroffen, is te downloaden op onze website of af te halen bij Plus Wallerbosch en Slagerij Hemmer. Het ingevulde formulier kan je vervolgens bij iemand in de brievenbus gooien, maar het is ook mogelijk om het formulier in te inleveren bij Plus Wallerbosch/Slagerij Hemmer en dan zorgen wij dat jouw formulier bij de juiste persoon terecht komt.

Mocht je graag hulp willen ontvangen, dan kan je contact met ons opnemen.

Let een beetje op elkaar!

Bron: De Papsleef'n

Het weer

zondag 5 april

19.5°

Ochtend 19.5°
Avond 14.8°
Nacht 10.1°
Min. 10.1°
Max. 19.5°

Zon op: 04:57 uur
Zon onder: 18:13 uur

Meer weer

Twitter

05-04
@MarcelTettero Marcel Tettero

Plasdras bij , gefilmd met , staat mooi onderwater voor . Er is nog een bij Geesteren aan de andere kant van het dorp aan Delmaweg met

05-04
@MarcelTettero Marcel Tettero
04-04
@harbrinkhoek_nl Harbrinkhoek Mariap.

Melk en zuivel uit de automatiek bij de fam. Alberink van Ons Boer'nerf in Harbrinkhoek. Of verse diepgevroren kipproducten in Geesteren bij Oude Kotte Pluimvee.

04-04
@BekiekTwente Bekiek Twente
03-04
@MarcelTettero Marcel Tettero
02-04
@Gem_Tubbergen Gemeente Tubbergen
02-04
@MarcelTettero Marcel Tettero
30-03
@PhotoGoossen Photo Goossen

Zonet deze foto gemaakt vanaf de Delmaweg in op de grens met Harbrinkhoek, gemaakt richting Vriezenveen waar vanmiddag de buien vandaan kwamen.

Gebruikerslogin