Dorpsbelang Geesteren gaat nu aan de slag met de Essenkracht en de Zorg

10-03-2020 om 16:13 uur

Geesteren

Op woensdag 18 maart a.s. houdt Stichting Dorpsbelang Geesteren (SDG) in zaal Kottink weer haar traditionele, jaarlijkse informatieavond voor alle inwoners van Geesteren en andere belangstellenden.

Hoofdpunten

Stichting Dorpsbelang Geesteren presenteert deze avond naast de gebruikelijke agendapunten ook enkele speerpunten, zoals het versnellen van de verschillende duurzame initiatieven, genoemd door de Essenkracht en het introduceren van de zorgcoöperatie Geesteren in oprichting.

De Essenkracht is een dorp overschrijdend samenwerkingsverband van inwoners uit de gemeente Tubbergen met als doel de verschillende duurzame initiatieven in onze gemeente te versnellen.

De zorgcoöperatie Geesteren in oprichting zet zich in door aanvullende diensten en zorg te organiseren dan wel zelf te leveren met als doel te bereiken, dat ouderen en mensen met een zorgvraag zolang als mogelijk is in Geesteren zelfstandig kunnen blijven wonen.

Iedereen, die in het hiervoor geschetste beeld geïnteresseerd is, is  van harte uitgenodigd in Zaal Kottink, Dorpsstraat 36 in Geesteren, waar de informatieavond om 20.00 uur zal beginnen.

Alle inwoners van Geesteren en andere belangstellenden zijn hierbij van harte uitgenodigd.

 

Klik op onderstaande link voor de agenda:

Uitnodiging en agenda

Het weer

maandag 17 juni

18.0°

Ochtend 14.2°
Avond 18.7°
Nacht 14.5°
Min. 11.5°
Max. 19.5°

Zon op: 03:10 uur
Zon onder: 19:58 uur

Meer weer

Gebruikerslogin