STEVO F-League: Aston Villa komt goed uit de winterstop...

15-03-2015 om 01:00 uur

(Door Gerben Busscher) - Na een voor veel kinderen (te)  lange winterstop konden ook de jongens van de F-league weer lekker voetballen. Met veel enthousiasme werd er begonnen met een wat gewijzigde groep. Eerst een paar kaar trainen en de laatste zaterdagen ook weer onderlinge toernooitjes spelen.

Voor de nieuwe kinderen nog wat onwennig, maar als snel wisten zij ook dat het toch vooral gaat om het maken van goals als je wilt winnen. Enthousiaste begeleiders helpen de kinderen met veters strikken, aanmoedigen, ranja uitdelen, spelregels uitleggen en zelfs een vader die helpt met keepen! Prima dus!

Na 2 speelrondes mogen we gerust stellen dat er voldoende talent en plezier in de groep zit. Mooi om te zien hoe fanatiek kinderen spelen, soms zelfs tot in tranen geroerd vanwege een verliespartij. Ook verliezen moet je immers leren.

Uiteindelijk bleek het team van Aston Villa de terechte kampioen. Maar liefst 24 van de 30 punten werden binnengehaald, 2e werd op geruime afstand Ac Milan, snel daarop gevolgd door Barceolna, Inter Milan, Real Madrid en Liverpool.

Volgende week worden er weer nieuwe teams gemaakt, dat betekent dus dat alle teams weer beginnen met nul punten. De eerste fanatiekeling vroeg onder de douche reeds in welk team hij volgende week zat... Hij kijkt er dus alweer naar uit... en wij ook!!

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

donderdag 2 mei

24.0°

Ochtend 14.6°
Avond 21.5°
Nacht 15.4°
Min. 14.6°
Max. 24.0°

Zon op: 03:59 uur
Zon onder: 19:00 uur

Meer weer

Gebruikerslogin