STEVO 3 wint met 1-0 van Quick ’20 4

26-04-2015 om 02:00 uur

STEVO 3 weet weer wat winnen is. Quick rsquo;20 4 werd thuis met 1-0 verslagen. Door het gelijke spel van Saasveldia 2 heeft STEVO 3 nog een minieme kans op het kampioenschap. Saasveldia moet dan zijn laatste laatste wedstrijd volgende week verliezen en STEVO 3 moet zelf winnen uit bij DSVD 2.

Bij een gelijkspel van Saasveldia en winst van STEVO staan beiden in punten gelijk en volgt een beslissingsduel.

Tegen Quick rsquo;20 4 liet STEVO 3 bij vlagen iets van het goede spel zien eerder in het seizoen. Quick met veel oud gedienden in de ploeg probeerde de bal veelal rond te spelen en van daaruit gevaarlijk te worden. In het begin van de eerste helft lukte dat aardig en er waren mogelijkheden. Keeper Gijs Olimulder was de rots in de branding in die fase. Aan het het eind van de eerste 45 minuten had STEVO 3 de betere kansen en scoorde daaruit ook. Keeper Ruud Stamsnieder van Quick rsquo;20 liet de bal los bij een schot op goal. Mike Kroeze lette goed op en tikte de 1-0 binnen.

In de tweede helft waren de betere mogelijkheden voor Quick maar het maken van doelpunten ging hun slecht af deze morgen zodat de kleine marge van 1-0 voor STEVO tot aan het eind van de wedstrijd gehandhaafd bleef.

Bron: Stevo Voetbal