ATC '65 met 4-2 de baas over STEVO

08-09-2019 om 00:00 uur

Het eerste elftal van STEVO heeft ook in haar tweede bekerwedstrijd nog niet weten te overtuigen. ATC '65 was zondagmiddag met 4-2 te sterk voor de ploeg van trainer Geert Veldhuis. Een verdiende overwinning voor de Hengeloers die voetballend meer brachten dan STEVO, dat niet op volle oorlogssterkte kon aantreden door blessures en andere omstandigheden.
Nog twee weken heeft STEVO om zich voor te bereiden op het eerste competitietreffen tegen De Zweef uit Nijverdal. In Hengelo bleek zondagmiddag vanaf het begin dat tweede klasser ATC over een goed voetballende ploeg beschikt die geen ontzag had voor eerste klasser STEVO. Wel moesten ze het eerste doelpunt aan de ploeg uit Geesteren laten. Mauro Plegt, over gekomen van TVC '28, werd de diepte ingestuurd en kon in tweede instantie de bal tussen de palen leggen.

Het eerste elftal van STEVO heeft ook in haar tweede bekerwedstrijd nog niet weten te overtuigen. ATC '65 was zondagmiddag met 4-2 te sterk voor de ploeg van trainer Geert Veldhuis. Een verdiende overwinning voor de Hengeloers die voetballend meer brachten dan STEVO, dat niet op volle oorlogssterkte kon aantreden door blessures en andere omstandigheden.
Nog twee weken heeft STEVO om zich voor te bereiden op het eerste competitietreffen tegen De Zweef uit Nijverdal. In Hengelo bleek zondagmiddag vanaf het begin dat tweede klasser ATC over een goed voetballende ploeg beschikt die geen ontzag had voor eerste klasser STEVO. Wel moesten ze het eerste doelpunt aan de ploeg uit Geesteren laten. Mauro Plegt, overgekomen van TVC '28, werd de diepte ingestuurd en kon in tweede instantie de bal tussen de palen leggen.
ATC bleef het voetballend proberen en in de 26e minuut werd een voorzet vanaf rechts goed afgerond. Nog geen minuut later stond STEVO zelfs op een 2-1 achterstand door een verkeerd teruggespeelde bal. Een cadeautje deze goal voor ATC en de stand op dat moment bleef tot aan de rust op de borden staan.
STEVO kwam wel weer goed uit de kleedkamer en al in de 46e minuut was het raak. opnieuw Mauro Plegt was succesvol. De 2-2 smaakte naar meer, maar alle goede bedoelingen ten spijt, ATC was de ploeg met de kansen en doelpunten. Opnieuw was een cadeautje van STEVO nodig om op voorsprong te komen. Ingmar Reinerink verloor de bal knullig van zijn voet en dat werd meteen afgestraft. Ook keeper Mike Freriksen kon de schade niet repareren. De Hengeloers bleven ook na de voorsprong de gevaarlijkste ploeg met de betere kansen. Paal en lat waren eigenlijk de grootste vijanden voor ATC in de tweede helft. Toch wist het nog een keer doel te treffen. Verdediger Roy Damhuis moest het afleggen tegen een aanvaller van ATC en ook Mike Freriksen kon de speler niet meer afstoppen.
In de 4-2 voorsprong van ATC kwam daarna geen verandering meer, ook al niet omdat een goal van STEVO wegens buitenspel werd afgekeurd.
Volgende week zaterdag speelt STEVO thuis haar laatste bekerwedstrijd tegen DOS '37 uit Vriezenveen. Aanvang 17:00 uur.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zaterdag 21 september

22.6°

Ochtend 22.6°
Avond 17.1°
Nacht 13.1°
Min. 13.1°
Max. 22.7°

Zon op: 05:16 uur
Zon onder: 17:36 uur

Meer weer

Twitter

15-09
@bas_kuiphuis Bas Kuiphuis

Gisteravond tussen 21.00 uur en 24.00 uur te aan de Broenenstraat. Deel van de buit terug gevonden aan de Denekamperweg nabij de bushalte. Aangifte opgenomen en onderzoek ingesteld. Heeft u iets gezien? ☎️0900-8844. .

14-09
@EstherHindrikse Esther Hindriksen

En bijna is het zover. We gaan het doen, 24 uur wandelen! Samen met velen uit Beleven Meeleven Doorleven

14-09
@AnjoBosman Anjo Bosman

Aanwezig geweest bij de laatste expositie van “ Kijk op Kunst” bij de Oude Renger in de Boshoek in . 20 jaar mochten we genieten van prachtige kunst op unieke plekjes in en Gelselaar. Bestuur en vrijwilligers bedankt voor de organisatie.

14-09
@hengelonieuws Hengelo Nieuws

Vier jaar cel geëist tegen Geesternaar (27) Voor de rechtbank in is vrijdag vier jaar cel en een rijontzegging van zes jaar geëist tegen een 27-jarige man uit ...

05-09
@LohuisG Gerrit Lohuis

Mariakapel De Loo Esch te Een plek van troost, bezinning en hoop.

27-08
@joseidhof joseidhof

Bij 32 á 33 graden, airco staat in "storing" en strooiroutes aan het actualiseren, heb de deur maar op slot gedaan anders de hele tijd commentaar

24-05
@AVGeesteren AVG

Gebruikerslogin