Webshop sportkleding HV Stevo met exclusieve kortingen!

08-09-2019 om 00:00 uur

Sinds kort heeft HV Stevo via onze vaste kledingshop O&O Sports te Vriezenveen en zijn leverancier Deventrade een heuse eigen webshop voor al je sportartikelen! Ga naar https://clubs.deventrade.com/nl/hv-stevo en geniet van exclusieve kortingen en steun onze vereniging! Ga naar "Lees verder" voor meer info.

Beste leden en vrijwilligers,

Wij hebben onlangs een mooie overeenkomst kunnen sluiten met onze vaste kledingshop O&O Sports te Vriezenveen en zijn leverancier Deventrade.

Deze overeenkomst bestaat aan de ene kant uit een heel mooi sponsorbedrag voor onze vereniging en aan de andere kant korting op alle leveringen, incl. alle bestellingen van jullie als leden, coaches, vrijwilligers, etc!

Concreet betekent dit:

· Op alle bestellingen die je plaatst via webshop https://clubs.deventrade.com/nl/hv-stevo ontvang je maar liefst tenminste 20% korting! Op artikelen die uit het assortiment gaan, worden nog hogere kortingen verstrekt dan 20% (soms zelfs meer dan 50%)!

· Het omvat alle in de webshop beschikbare artikelen, dus niet alleen shirts, broeken, trainingspakken, e.d., maar ook handballen, sokken, kniebeschermers, sporttape, enz. In de webshop zijn artikelen te vinden v/d merken Hummel, Stanno, Reece Australia, Select en Derbystar. Er is door O&O even snel een clubcollectie apart zichtbaar gemaakt, maar uiteraard zijn alle artikelen v/d webshop met korting te bestellen (via ‘zoeken’ of ‘sportkleding’).

· Bij bestellingen boven een bepaald bedrag, betaal je géén of minder verzend-/servicekosten. Je kunt er ook voor kiezen om de bestelling te laten afleveren bij O&O in Vriezenveen, waarmee je helemaal geen verzendkosten betaald en alleen € 3,50 servicekosten bij bestellingen tot € 25,- (bij een groter bestelbedrag: geen servicekosten).

· Van elke bestelling ontvangt HV Stevo 4 à 6% provisie/bonus v/d leverancier die wij weer zullen inzetten om kleding voor onze vereniging aan te schaffen.

· Je betaalt direct via iDeal en de kleding kan thuis of bij O&O (zonder verzendkosten) worden afgeleverd.

CONCLUSIE: De prijzen via deze webshop zijn in veel van de gevallen lager dan als je ze via andere winkels of webshops zou bestellen. Bovendien steun je hiermee onze vereniging! Dus hopelijk gaan we samen veel gebruik maken van de shop!

Als er vragen zijn, neem contact op met Rick Wientjes (rickwientjes@hotmail.com, 06 23 96 30 49) of O&O Sports te Vriezenveen (0546 566819).

Bestuur Handbalvereniging Stevo

Bron: Stevo Handbal

Het weer

zaterdag 29 februari

12.1°

Ochtend 8.5°
Avond 5.1°
Nacht 4.5°
Min. 4.5°
Max. 12.1°

Zon op: 06:21 uur
Zon onder: 17:10 uur

Meer weer

Twitter

27-02
@MarcelTettero Marcel Tettero

En weer bereidt een groep dronepiloten van de zich voor op het nieuwe voorjaar om nesten van te zoeken met warmtecamera

26-02
@MarcelTettero Marcel Tettero

Nederland kan Europees kampioen Boom vh jaar worden! Onze sponsor roept op je stem uit te brengen op de Nederlandse inzending doet graag iets terug voor het SBNL Natuurfonds Stem:

26-02
@MarcelTettero Marcel Tettero

Inwoners gem. Tubbergen krijgen morgen massaal gratis nestkasten voor pimpelmees en koolmees die dol zijn op Vogelwerkgroep maakte er ook nog 250 stuks voor gem. Dinkelland. Weg met overlast

23-02
@hengelonieuws Hengelo Nieuws

Twentse carnavalsoptochten massaal afgelast; heeft nieuwe datum De carnavalsoptochten in , , Boekelo, , Gronau en zijn zondagochtend afgelast vanwege...

23-02
@_Almelo Almelo Nieuws

Stormschade in : weg afgesloten - Op de Langeveenseweg in is zondagmiddag een boom omgewaaid. De weg is volledig afgesloten. De ...

23-02
@hengelonieuws Hengelo Nieuws

LIVE | Wat een kater: Twentse carnavalsoptochten massaal afgelast door slecht weer De carnavalsoptochten in , , Boekelo en zijn zondagochtend afgelast vanwege de slechte weersomstandigheden....

23-02
@desmoezen C.V. de Smoezen

We maken er gewoon een mooie dag in met De Doppe! Iedereen is nog steeds van harte uitgenodigd in de Smoezenstraat!
We verzamelen om 12.00 bij nevenresidentie Café Kremer.

23-02
@hengelonieuws Hengelo Nieuws

Carnavalsoptochten in en afgelast De carnavalsoptochten in en zijn zondagochtend afgelast vanwege de slechte weersomstandigheden. De veiligheid...

23-02
@desmoezen C.V. de Smoezen

Tot hun grote spijt heeft zojuist moeten besluiten om de optocht van af te gelasten, vanwege de weersomstandigheden (code geel).

Wij gaan in overleg met over het aangepaste programma van vandaag.
Daarover later meer...

22-02
@SBNLNatuurfonds SBNLNatuurfonds
22-02
@CV_Peuveresch CV De Peuveresch

Vandaag waren 3 Kroegtijgers te gast in onze residentie.

Ook wel bekend als Bonte Bevers!

Spontaan meegedaan aan onze eettest!

We zien volgend jaar de uitnodiging van graag tegemoet voor een tegenbezoek.22-02
@MarcelTettero Marcel Tettero

1e groep besprak vandaag de theorie vh vliegen en maakte kennis met de apparatuur. Volgende week is de 2e groep aan de beurt

22-02
@turftrappers CV De Turftrappers

Vanmorgen hebben onze hoogheden samen met Café Zalencentrum Spalink in omgedoopt tot buitenresidentie.

Gebruikerslogin