Cabaret bij Erve Kampboer: zaterdag 8 oktober Ernest Beuving met de voorstelling "Klap van de Korenmolen"

14-09-2016 om 14:37 uur

Cabaret bij Erve Kampboer: zaterdag 8 oktober Ernest Beuving met de voorstelling "Klap van de Korenmolen"

Op zaterdag 8 oktober komt cabaretier en zanger Ernest Beuving (bekend van het duo Ernesto & Marcellino) naar Erve Kampboer met zijn avondvullende voorstelling “Klap van de korenmolen”. Eerder kreeg hij bij Erve Kampboer ook de lachers op z’n hand toen hij met “Goeie Tukkers zijn geen motherf*ckers” (i.s.m. Thijs Kemperink en André Manuel) voor een spektakelstuk met zeer hoge amusementswaarde zorgde. De voorstelling “Klap van de Korenmolen” bestaat uit hilarische conferences en liedjes.

Het programma omvat een muzikale en humoristische zoektocht naar Gekte & Echtheid. In de voorstelling “Klap van de korenmolen” is Ernest Beuving werkzaam in de psychiatrie. Dit is voor hem een inspirerende tijd. Hij heeft in deze tijd vooral geleerd hoe gek het is om niet gek te zijn. Ernest wordt muzikaal begeleid door een gitarist.

Kortom: zeer zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de show "Klap van de Korenmolen" bij Erve Kampboer.

Meer info: http://www.ernestbeuving.nl/
 

Recensies
De Telegraaf: “Niemand is bestand tegen Ernest Beuving. […] zijn melancholische liedjes vallen in de smaak, net als zijn rake imitaties”.

Tubantia: “Liedjes die verbazingwekkend goed klinken”.

Tickets
Wanneer: zaterdag 8 oktober 2016, 20.30 uur (zaal open: 19.30 uur)

Tickets: € 10,- p.p.

Online: stuur een e-mail naar secretariaat@ervekampboer.nl o.v.v. naam, adres en telefoonnummer. Betaling dient plaats te vinden op rekeningnummer NL50 RABO 01157 05 023.

Let op! VOL=VOL

Whisky-proeverij 22 oktober 2016
Op zaterdag 22 oktober 2016 vindt er bij Erve Kampboer een Whisky-proeverij plaats onder leiding van Whisky-expert Henri Goossen. Kosten: € 25,- p.p. Info: secretariaat@ervekampboer.nl

Bron: Erve Kampboer

Het weer

vrijdag 19 april

9.0°

Ochtend 7.2°
Avond 7.2°
Nacht 6.6°
Min. 5.8°
Max. 10.4°

Zon op: 04:25 uur
Zon onder: 18:38 uur

Meer weer

Gebruikerslogin