The Masked Singer Geesteren

03-04-2021 om 16:35 uur

Activiteiten Vereniging Geesteren presenteert The Masked Singer Geesteren
De Activiteiten Vereniging Geesteren (AVG) organiseert een nieuw online evenement: The Masked Singer Geesteren. Dit is een variant van het Nederlandse televisieprogramma The Masked Singer dat wordt uitgezonden door RTL 4.
The Masked Singer Geesteren
In een drietal livestream uitzendingen gaan zeven bekende Geestenaren in de leeftijd van 20 t/m 65 jaar in een gemaskerd pak met elkaar de zangstrijd aan om de felbegeerde titel van The Masked Singer Geesteren.
Onder leiding van onze eigen presentator Wout Gehring geven alle kandidaten per uitzending een zangoptreden. Iedere uitzending bepaalt de kijker welke kandidaat er afvalt. De finale wordt gehouden met de vijf overgebleven kandidaten. De kijker speelt dus een erg belangrijke rol.
Fantastische prijzen
Als kijker maak je kans om fantastische prijzen te winnen. U kunt stemmen middels uw mobiele telefoon. Uitleg volgt tijdens de uitzending. Daarnaast is deelname volledig gratis. De AVG wil daarom bij deze al haar sponsoren en alle vrienden van de AVG bedanken voor het mede mogelijk maken van dit evenement.
Smulpakket
Iedere week wordt er een heerlijke smultas aangeboden. Iedere week wordt er een heerlijk pakket samen gesteld door de sponsoren van de AVG. Ribhouse Texas met haar heerlijke specialiteiten, Zaal Kottink met de door Jan en Marga speciaal geselecteerde wijn, Slagerij Hemmer met heerlijke ambachtelijk gemaakte vlees/vleeswaren, Grolsch met een Knalpot en Plus Wallerbosch met diverse soorten kaas toastjes. Voor de kinderen wordt ook iets lekkers in de smultas gedaan. Deze tassen zijn online te bestellen en vanaf woensdags vooraf de uitzending  te koop bij Slagerij Hemmer, Zaal Kottink, Ribhouse Texas en Plus Wallerbosch. In een aantal tassen zitten ook diverse  hints  waarop informatie staat over één van de deelnemende kandidaten.
Ben jij inmiddels al nieuwsgierig geworden wie deze Geestenaren zijn en welke prijzen er te winnen vallen, dan mag en wil jij deze drie livestream uitzendingen op 9, 16 en 23 april om 20.00 uur niet missen. Houd onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie. Heeft U de link van de live stream al bij de favorieten staan? www.twitch.tv/avgeesteren.
Kortom, dit spectaculaire online evenement wil je niet missen!

Bron: Activiteitenvereniging Geesteren

Het weer

zaterdag 20 april

8.4°

Ochtend 4.4°
Avond 7.9°
Nacht 3.2°
Min. 3.2°
Max. 9.6°

Zon op: 04:23 uur
Zon onder: 18:39 uur

Meer weer

Gebruikerslogin