STEVO speelt zondag de derby tegen KOSC in Ootmarsum

16-09-2014 om 02:00 uur

Zondag opnieuw een derby voor STEVO. Na de mooie overwinning op SDC rsquo;12 afgelopen zondag, moet STEVO in Ootmarsum proberen KOSC te verslaan. KOSC wordt getraind door de ambiteuze trainer Walter Weghorst uit Tubbergen. Tot nu toe gaat het Weghorst met zijn elftal niet voor de wind als nieuwkomer in de tweede klasse.

Verloren werd thuis van PH Almelo met 0-1 en uit was Schalkhaar de Ootmarsumers met 2-1 de baas. Geen grote nederlagen, wat ook wel weer wil zeggen dat KOSC het niveau aan kan. Het elftal van Walter Weghorst heeft blijkbaar nog gewenning nodig. Zondag in de derby zullen ze er ongetwijfeld op gebrand zijn om STEVO na vele jaren weer te verslaan in een officiele wedstrijd. Toch gelden in een derby meestal andere wetten. Vooraf is bijna nooit te zeggen wie als overwinnaar uit de strijd komt. Strijd en passie zijn vaak de ingredienten die in deze duels tot succes leiden.

STEVO kan in ieder geval moed putten uit de wedstrijd tegen SDC, waarin het zich prima herstelde van de 0-3 nederlaag in de eerste wedstrijd tegen Tubantia. Trainer Peter Reekers had voor de juiste tactiek gekozen tegen SDC lsquo;12 en daar had de ploeg van trainer Hans Bossink vooral in de eerste 70 minuten geen antwoord op.

Met drie punten uit twee wedstrijden is de start van STEVO stukken beter als vorig seizoen toen de teller na twee duels nog op nul stond. Mocht STEVO zondag winnen van KOSC dan kijken we in het begin van deze competitie heel voorzichtig naar boven.

Er wordt op veel supporters uit Geesteren gerekend bij het duel KOSC ndash; STEVO, dat zondag om 14:00 begint.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

dinsdag 7 mei

17.7°

Ochtend 8.9°
Avond 15.2°
Nacht 12.1°
Min. 8.1°
Max. 19.0°

Zon op: 03:50 uur
Zon onder: 19:09 uur

Meer weer

Gebruikerslogin