Steun VV De Tukkers met prijsvraag NUON

02-12-2014 om 01:00 uur

Hallo allen,

Nuon wil duurzaamheid in het algemeen en binnen sportverenigingen in het bijzonder propageren en heeft daarom een prijsvraag uitgeschreven onder sportverenigingen. De 50 verenigingen met de beste ideeën/plannen om duurzaamheidaspecten binnen hun vereniging konden worden genomineerd. Daarna kunnen de 9 verenigingen met de meeste stemmen hun energiekosten terugkrijgen, tot een maximum van euro; 10.000.

We hebben als voetbalvereniging De Tukkers ingeschreven op deze prijsvraag van NUON en zijn als enige vereniging in Overijssel genomineerd.

Ik wil jullie vragen of jullie ons willen steunen door de leden van jullie verenigingen te attenderen op deze prijsvraag. Het mooiste zou zijn om bijvoorbeeld een bericht op jullie site te plaatsen met het verzoek op onderstaande link te klikken en op De Tukkers te stemmen. Je doet ons daar een groot plezier mee. De stemming sluit op 10 december 2014.

Stem op De Tukkers! Met jouw stem maakt de Tukkers kans op euro; 10.000,-. Het is maar 1 klik en je heb je stem uitgebracht via:

 http://clubcompetitie.nuon.nl/nuonclubcompetitie/stemmen

 Hartelijk dank voor je hulp. Steun de Tukkers en met deze bijdrage krijgen we het duurzaamste complex van Nederland!

STEM,  en DEEL dit bericht via social media, want hoe meer stemmen, hoe meer kans.

 Voor ons plan zie Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=AONQsVu4Lc4feature=youtu.be , "Duurzaam sportcomplex De Tukkers"

 Misschien wel het duurzaamste complex van Nederland.

 Groeten,

 Stichting De Tukkers,

Bertus Steenwelle

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 3 mei

10.7°

Ochtend 13.7°
Avond 10.5°
Nacht 8.5°
Min. 8.5°
Max. 14.3°

Zon op: 03:57 uur
Zon onder: 19:02 uur

Meer weer

Gebruikerslogin