STEVO wint met 3-2 van Victoria ’28. Zondag de derby tegen SDC ’12.

18-01-2015 om 01:00 uur

STEVO heeft zaterdagavond in het Polman Stadion in Almelo het oefenduel tegen Victoria rsquo;28 uit Enschede met 3-2 gewonnen Het was Niels Wigger die met de 1-0 de wedstrijd in de 35e minuut openbrak. Nog geen drie minuten later was het alweer gelijk 1-1.

Met deze stand werd ook de rust opgezocht.  Na de thee was het opnieuw STEVO dat op voorsprong kwam. Spits Tom van Bentheim was in de 53e minuut verantwoordelijk voor  het doelpunt. Even daarna was het wederom Tom van Bentheim die de marge verder opvoerde (3-1).

Victoria kwam eerst in de 88e minuut nog iets dichterbij 3-2, maar de resterende tijd was te kort om een beter resultaat uit het vuur te slepen.

Zondag de derby voor STEVO tegen SDC rsquo;12.
Komende zondag komt STEVO weer in competitieverband uit. De mannen van trainer Peter Reekers moeten meteen volop aan de bak. In Denekamp wacht namelijk SDC 12. Een zware opgave maar niet onoverkomelijk.

Thuis op de Peuverweide versloeg STEVO aan het begin van de competitie SDC met 2-1. Eric Sonder vanuit een vrije trap en Niels Wigger met een wereldgoal vanaf het middenveld zetten STEVO al na acht minuten op een comfortabele 2-0 voorsprong. SDC kon eerst kort voor tijd iets terug doen.

Trainer Hans Bossink van SDC is ongetwijfeld op revanche belust. STEVO zal de rijen achterin goed gesloten moeten houden en voorin alert zijn, maar dat is een een cliché. De selectie is fit en in de winterperiode is er goed getraind. Kortom STEVO reist met vertrouwen af naar Denekamp. Supporters ga mee en moedig onze jongens aan. Om 14:00 uur wordt afgetrapt.

STEVO 2 thuis tegen Rohda Raalte 2
Voor STEVO 2 wordt het zondag ook weer menens. Meteen een geweldig treffen. Rohda Raalte 2 moet namelijk bestreden worden. Rohda Raalte, de nummer twee op de ranglijst is taai maar zeker te verslaan.  Mede door het zelfvertrouwen dat de ploeg van trainer Alfons Kruiper uitstraalt na de goede resultaten voor de winterstop.

Hoog genoteerde tegenstanders moesten allemaal het loodje leggen en inmiddels heeft STEVO 2 zich opgewerkt naar een veilige plek. Die veilge plek moet nu vast worden gehouden. STEVO 2 begon de competitie in de hoofdklasse dramatisch, maar kwam allengs beter in haar spel en reeg in de laatste wedstrijden voor de winterstop de punten aaneen. Daarom is het nu ook zaak de goede reeks voort te zetten en flitsend uit de startblokken te schieten in de tweede seizoenshelft.

In Raalte werd het eerdere treffen dit seizoen  met 1-3 verloren van  Rohda. Niek van Bentheim redde de eer voor STEVO. STEVO 2 begint zondagmorgen om 10:00 op de Peuverweide aan het karwei.

Bron: Stevo Voetbal