F-League: Liverpool pakt overwinning in finaleronde!

29-03-2015 om 01:00 uur

(Door John Nijhuis) - De weergoden waren de STEVO  F-League zaterdagmorgen goed gezind. Sterker nog, een waterig zonnetje maakte het zelfs tot aangenaam voetbalweer. Het is mooi om te zien dat het nivo steeds beter wordt en daarmee sommige ouders fanatieker. Op het hoofdveld van de Peuverweide streden Aston Villa, Barcelona, Feyenoord, Real Madrid, AC-Milan, Inter Milan en Liverpool voor de overwinning.
En dan gaat het er soms fanatiek aan toe: tackles, slidings, afstandsschoten, botsingen, bloedfanatieke veldbegeleiders en enkele schitterende doelpunten.

Barcelona startte als koploper deze zaterdag, maar wist dat de strijd nog niet gestreden was. Liverpool en Real Madrid zaten op het vinkentouw. Met name Liverpool zette de goede lijn van vorige week zaterdag door en bleef daardoor in het spoor van Barcelona. Samen met Barcelona mochten ze in de finale dan ook gaan uitvechten wie de overwinning zou pakken. In de finale was er natuurlijk volop strijd en de toeschouwers schreeuwden letterlijk de spelers naar de overwinning. Na een spannende finale was het Liverpool die toch duidelijk de overwinning pakte (1-4). Feyenoord won de strijd om de derde plek van Real Madrid. AC-Milan, Inter Milan en Aston Villa hebben in de mix ook nog een wedstrijdje gespeeld. Het eindigde in 1-1.

Paaszaterdag starten we weer een nieuwe ronde. Kom eens kijken op de Peuverweide. Elke zaterdag van 9.30 tot 10.30 op het hoofdveld.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 10 mei

18.4°

Ochtend 9.7°
Avond 18.5°
Nacht 12.8°
Min. 9.1°
Max. 19.9°

Zon op: 03:44 uur
Zon onder: 19:14 uur

Meer weer

Gebruikerslogin