Wout Gehring geslaagd voor pupillentrainer

11-04-2015 om 02:00 uur

Wout Gehring, assistent van trainer Jan Tyink bij  de F1 van STEVO  is vrijdagavond cum laude geslaagd voor pupillentrainer. Een prima prestatie en een compliment waard. Wout heeft gedurende acht bijeenkomsten onder leiding van Dennis Demmers, momenteel trainer van Go Ahead, de eerste fijne kneepjes en beginselen van het trainersvak geleerd en zal zich in de toekomst verder bekwamen in deze richting.

ldquo;school krijgt nu eerst voorrangrdquo;, aldus Wout. Wout mag met zijn diploma pupillentrainer de F-jes tot en met de D-tjes trainen. De afsluitende oefenstof die Wout vrijdagavond aan een groep gaf, werd als gezegd cum laude beoordeeld.

Vanzelfsprekend was het jeugdbestuur van STEVO ingenomen met het mooie resultaat van Wout en daarom werd hij zaterdagmorgen na afloop van de wedstrijd STEVO F1 tegen Rohda Raalte F1 voor het voetlicht gehaald. Wout dacht dat er een sponsorfoto gemaakt moest worden, niet wetende dat de bloemen en een cadeaubon voor hem bestemd waren.

Jeugdvoorzitter Erik Kottink en secretaris Mirjam Harmelink feliciteerden Wout met het diploma pupillentrainer en spraken de verwachting uit dat Wout lang nog tijd de jeugd bij STEVO mag onderwijzen in het voetbalspel. Op de foto jeugdvoorzitter Erik Kottink en Wout Gehring met bloemen, alsmede een teamfoto van STEVO F1.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 28 april

17.0°

Ochtend 12.3°
Avond 13.9°
Nacht 10.1°
Min. 10.1°
Max. 17.1°

Zon op: 04:07 uur
Zon onder: 18:53 uur

Meer weer

Gebruikerslogin