STEVO op Paasmaandag thuis tegen KOSC

31-03-2015 om 02:00 uur

 

STEVO speelt op 2e Paasdag thuis tegen het Ootmarsumse KOSC, de ploeg in degradatiegevaar. KOSC kan zijn draai maar niet vinden in de tweede klasse. Walter Weghorst trainer van KOSC moet in de resterende zes wedstrijden alles uit de kast halen om zijn elftal te behoeden voor degradatie. Aan zijn fanatisme en inzet voor de ploeg zal het ongetwijfeld niet liggen. Als je in de hoek zit waar de klappen vallen dan zit het geluk vaak niet mee.

Ook zondag niet toen KOSC vlak voor tijd een discutabele strafschop tegen kreeg tegen Helios bij een 1-1 stand op dat moment. Het buitenkansje werd benut door de Deventernaren en KOSC bleef opnieuw met lege handen achter.  De Ootmarsumers kregen na afloop wel de complimenten voor het vertoonde spel maar niet de gewenste punten.

Die punten laten we ons door KOSC ook zomaar niet afpakken in de rechtstreekse confrontatie op Paasmaandag. STEVO wil hoog eindigen op de ranglijst en dan zijn drie punten noodzakelijk. Tegen PH lukte dat afgelopen zondag nog niet. Het was een boeiend gevecht met aan het eind een terechte 1-1 uitslag.

Of het hoofdveld van STEVO al hersteld is van de confrontatieslag tegen PH, het was een modderbad op het eind van de wedstrijd, is zeer de vraag. Gelukkig ligt er ook nog een prachtig kunstgrasveld op de Peuverweide, zodat de wedstrijd ten alle tijden doorgang kan vinden.

Om 14:00 uur wordt er afgetrapt.  

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 10 mei

18.4°

Ochtend 9.2°
Avond 18.5°
Nacht 12.8°
Min. 9.2°
Max. 19.9°

Zon op: 03:44 uur
Zon onder: 19:14 uur

Meer weer

Gebruikerslogin