STEVO F-League: Indrukwekkende comeback Liverpool...

11-04-2015 om 02:00 uur

 

(Door Gerben Busscher )  - Om 9.30 uur werd er weer afgetrapt op het hoofdveld van STEVO, acteurs van dienst waren de 35 spelertjes van de F-league. Dat het weer beter was dan de andere zaterdagen was duidelijk zichtbaar. Menig toeschouwer had een zonnebril nodig om de verrichtingen van zoonlief te volgen. Naast het genieten van het lentezonnetje was het ook genieten van de spelers. Er werd weer fanatiek gestreden om de winst. Naast het fanatisme valt de ontwikkeling van het spel op. Steeds meer jongens proberen samen te spelen en er wordt steeds makkelijker gescoord.

Uiteindelijk kroonde Liverpool zich tot winnaar van deze competitieronde. Opmerkelijk, aangezien zij na de eerste zaterdag helemaal onderaan stonden met twee gelijke spelen en een verliespartij. Dat de jongens over mentaliteit beschikken lieten ze vandaag even zien. De drie poulewedstrijden werden allemaal gewonnen, wat betekende dat zij als tweede eindigden en dus de finale mochten spelen. Daarin speelden ze tegen Aston Villa. Dat winnen vertrouwen geeft, werd maar weer eens zichtbaar. Liverpool won de finale uiteindelijk ook overtuigend 3-0.  Uitzinnig van vreugde werd de overwinning met de teamleidster gevierd. Een geweldige prestatie dus!!

Om plek drie werd gespeeld door Inter en Ac-Milan. Hier werd ook veelvuldig gescoord. Uiteindelijk won Inter Milan met 4-2 en werd zo derde. De teams van STEVO, Real Madrid en Barcelona speelden onderling nog een wedstrijd met als uitslag 3-0.

Woensdag gaan we met zijn allen weer lekker trainen, we willen steeds beter leren voetballen.

Jongens, Tot dan!

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 28 april

17.4°

Ochtend 12.3°
Avond 15.2°
Nacht 9.4°
Min. 9.4°
Max. 17.7°

Zon op: 04:07 uur
Zon onder: 18:53 uur

Meer weer

Gebruikerslogin