STEVO A1 houdt koploper en kampioen SV Nieuwleusen knap op 1-1

11-04-2015 om 02:00 uur

STEVO A1 leverde zaterdagmiddag een prima prestatie door de koploper en inmiddels ook al kampioen SV Nieuwleusen op 1-1 te houden. De beide ploegen deden niet voor elkaar onder op de Peuverweide. Het was SV Nieuwleusen dat halverwege de eerste helft op 0-1 kwam. Niet lang daarna was het Thomas Steggink die de bal vanuit een vrije trap van Wout Gehring achter op zijn kruin liet vallen en daarmee keeper van Nieuwleusen verschalkte.

In de 1-1 ruststand kwam in de tweede helft geen verandering meer. STEVO had de straffe wind wel mee, maar wist dit voordeel niet uit te buiten. De beste kansen waren zelfs voor Nieuwleusen. Ivar Harmelink en keeper Jelle Beernink konden gelukkig erger voorkomen, zodat uiteindelijk STEVO en Nieuwleusen met één punt van het veld stapten. .

Bron: Stevo Voetbal