STEVO 3 laat kans op heroveren koppositie liggen.

12-04-2015 om 02:00 uur

STEVO 3 heeft zondagmorgen in de thuiswedstrijd tegen De Tukkers 3 uit Albergen de kans laten liggen om de koppositie te heroveren. Het werd 0-2 voor de gasten. Eerder op de morgen had koploper Saaveldia 2 al met 1-3 verloren van Quick rsquo;20 4 uit Oldenzaal. Een gelijkspel van STEVO tegen De Tukkers zou genoeg zijn geweest om zelf weer ranglijstaanvoerder te worden. Het zat er jammer genoeg niet in.

STEVO 3 speelde een bar slechte wedstrijd en echt grote kansen schiep het zich vrijwel niet. De Tukkers stonden goed geposteerd en STEVO kwam er moeilijk door heen.  De Albergenaren  werden ook nog eens door STEVO in het zadel geholpen. Een verkeerd ingespeelde bal op het middenveld baande de weg zomaar vrij voor een speler van De Tukkers richting het doel van keeper Wouter Evers. Overtuigend werd de 0-1 binnen geschoten.

STEVO had wat kleine mogelijkheden voor rust maar ook niet meer dan dat. Met de 0-1 stand zochten beide ploegen na 45 minuten de kleedkamer op. Na de thee probeerde STEVO wel om iets terug te doen te doen maar overtuigend was het allemaal niet. Uit de vele corners wist het ook niet te doelpunten al had het wel een keer pech met een bal die goed teruggekopt werd door Mike Mike Kroeze, maar niet voor de voeten van de juiste speler kwam.

Uit een counter kwam in de tweede helft de 0-2 tot stand voor de Tukkers. De uit het doel lopende Wouter Evers werd verrast en de bal ging met een lobje simpel over hem heen in de goal.  STEVO 3 hoopte ook daarna nog steeds het tij te kunnen keren, maar de echte overtuiging was er niet. De Tukkers bleef eigenlijk eenvoudig overeind en ging met de drie punten naar huis.

Met nog steeds één punt achterstand op Saasveldia 2 blijft de deur voor STEVO op een kier staan wat betreft  de titel.

Bron: Stevo Voetbal