F-League STEVO: Liverpool wint na verlenging van Aston Villa!

25-04-2015 om 02:00 uur

(Door John Nijhuis) - Ondanks de regen waren de spelertjes van de F-League weer aanwezig. Menig ouder had meer last van de regen dan de spelertjes zelf. 'Ik bin nig van suuker' zei een spelertje. Ja, ja, de juiste instelling zit er al vroeg in. 35 spelertjes, waaronder 7 van de vv Langeveen, traden vandaag aan voor de twee speelronde.

Na deze tweede speelronde mocht Liverpool zich al winnaar uitroepen van deze competitieronde. Hoewel ze als koploper aan de zaterdag begonnen, moesten ze alle zeilen bijzetten om ook in de finale de volle winst te pakken tegen Aston Villa (3-2). Aston Villa bleek een meer dan waardige tegenstander. Voor het eerst dit seizoen moest er zelfs een verlenging aan te pas komen om tot een winnaar te komen. Na de reguliere speeltijd was het 2-2. Wat ook op viel dat de finaleteams werden begeleid door twee hele fanatieke teamleidsters, te weten Monique en Marleen Wesselink. Top dames. Mooi om te zien wat voetbal in een vrouw kan losmaken.

Om plek drie werd gespeeld tussen Real Madrid en Stevo. Ook hier was het spannend maar met een 3-1 overwinning pakte Real Madrid de 3e plaats. De teams van AC Milan, Inter Milan en Barcelona speelden onderling nog een wedstrijd met als uitslag 3-1.

Dat het voetbal leeft onder de jeugd zien we ook op de woensdag. Er blijven zich maar nieuwe spelertjes aanmelden die graag mee willen trainen. Een ding is zeker, de F-league heeft ook volgend jaar weer voldoende aanwas.

Woensdag trainen we weer.
Jongens, tot dan!

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zaterdag 11 mei

20.4°

Ochtend 10.8°
Avond 19.3°
Nacht 13.1°
Min. 10.1°
Max. 20.7°

Zon op: 03:43 uur
Zon onder: 19:15 uur

Meer weer

Gebruikerslogin