Businessclub STEVO vermaakt zich opperbest bij B.M. Gladbach tegen VFL

27-04-2015 om 02:00 uur

De businessclub bij STEVO, de mensen die een belangrijke bijdrage leveren aan het welbestaan van onze mooie vereniging, hebben afgelopen zondag de topper in de Bundesliga Borussia Mönchen Gladbach tegen VFL Wolfsburg bezocht. Wedstrijden in de Bundesliga zijn een belevenis op zich. Bier en Bratwurst vieren, naast het voetbal, de boventoon bij de supporters voorafgaand aan het treffen. Al uren voordat de wedstrijd een aanvang neemt verzamelen de supporters zich rondom de stadions en voelen de adrenaline in hun bloed. Bij Borussia tegen VFL Wolfsburg was het niet anders. De sponsoren bij STEVO voelden zich meteen thuis in deze sfeerrijke omgeving.

De rit naar Gladbach nam een aanvang bij zaal Kottink waar STEVO voorzitter Henk Martens en Theo Haarhuis van de sponsorcommissie de deelnemers ontvingen met koffie en cake. Henk Martens benadrukte hier het belang van sponsoring bij STEVO. ldquo;Jullie inbreng bij de club is van grote waarde en daar zijn wij als STEVO-bestuur zeer dankbaar voor.rdquo; Theo Haarhuis die op een voortreffelijk manier het sponsorgebeuren bij STEVO coördineert nam na de woorden van de voorzitter het draaiboek van de dag door.

Tijd hierna om in de bus te stappen met als eindpunt Mönchen Gladbach. De verzorging in de bus was uitstekend en de stemming zat er meteen al goed in. Na een tussenstop in de buurt van Venlo werd zonder problemen het prachtige stadion van Borussia bereikt, dat een capaciteit van 54.000 toeschouwers kent. Hier konden de sponsoren van STEVO hun eigen gang gaan en de prachtige sfeer proeven rondom het duel. Natuurlijk mocht daarbij een bratwurst met een goed glas bier niet ontbreken.

Een half uur voor het treffen werd de plaats in het stadion opgezocht. Een mooie plek was gereserveerd aan de lange zijde bovenin de arena waar je een prachtig zicht op het speelveld had. De beroemde Nordkurve achter het doel zweepte de toeschouwers op met veel gezang en tromgeroffel. Vraag voor ons was ldquo;Doet Bas Dost mee bij VFL Wolfsburgrdquo; ?. Nee dus, en dat was een kleine domper, die al snel vergeten werd toen de scheidsrechter voor de eerste keer op zijn fluitje blies.

De eerste 10 minuten van het treffen waren het aanzien meer dan waard en de 54.000 schreeuwden hun Gladbach naar voren toe. Al snel werd duidelijk dat Wolfsburg deze avond zijn zinnen op een gelijkspel gezet hadden en de verdediging als belangrijkste wapen hiervoor hanteerde. Gladbach had het moeilijk om door de muur van verdedigers heen te komen. Dat lukt eerst in de 89e minuut toen Kruse van Gladbach verdiend de winnende treffer maakte en Wolfsburg alsnog het deksel op de neus kreeg voor het laffe spel deze middag.

Voor de STEVO mensen was het inmiddels tijd geworden om de reis naar Geesteren te aanvaarden. Niet nadat nog even weer een Bratwurst achter de kiezen werd gewerkt met een goed glas bier. De goede sfeer die er bij de sponsoren inzat kreeg ook in de bus een vervolg en bij aankomst in Geesteren stortten enkelen zich nog in het feestgedruis van de koningsnacht bij zaal Kottink. Voordien had Theo Haarhuis alle leden van de businessclub al dankjewel gezegd voor hun inbreng bij STEVO en het welslagen van deze mooie aktiviteit.

Bekijk hier foto's van de aktiviteit
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zaterdag 11 mei

19.7°

Ochtend 10.8°
Avond 21.6°
Nacht 14.8°
Min. 10.1°
Max. 21.6°

Zon op: 03:43 uur
Zon onder: 19:15 uur

Meer weer

Gebruikerslogin