STEVO verslaat kampioen Tubantia (2-0)

26-04-2015 om 02:00 uur

Geesteren 26-04-2015. Na een indrukwekkende minuut stilte, n.a.v. het overlijden van STEVOrsquo;s oudste lid Marinus Leus, was het STEVO dat direct liet zien dat de punten vandaag op de Peuverweide moesten blijven.

De elf van Peter Reekers stapelden kans op kans in de eerste 20 minuten, maar verzuimden om de score te openen. Het was de goed spelende Roy Wigger die de thuisclub in de 30ste minuut terecht op 1-0 zette. Kort hierna was het doelman Roy Kreuwel die de gelijkmaker voorkwam.

STEVO ging door met aanvallen. In de attractieve eerste helft scoorde Niels Wigger vervolgens in de 40ste minuut de 2-0.

Na rust moest Tubantia, na een tweede gele kaart, door met 10 man. Dit kwam de wedstrijd niet echt ten goede. Tubantia werd in de tweede helft nog een keer gevaarlijk (kopbal) en ook STEVO kreeg nog een aantal goede mogelijkheden om de score verder uit te breiden.

Al met al een tevreden stellend resultaat voor STEVO! Volgende week (03-05-2015) speelt STEVO opnieuw thuis. Indien men dan van Schalkhaar weet te winnen, komt de inmiddels verworven 5de plaats niet meer in gevaar.

Bron: Stevo Voetbal