STEVO laatste kampioen F-league!!

23-05-2015 om 02:00 uur

afgelopen zaterdag vond op de Peuverweide de laatste F-league ronde van dit seizoen plaats. Zeven team van 5 jongens streden dus om de eer van laatste kampioen, en wat is er mooier dan afsluiten met een kampioenschap van...... inderdaad STEVO. Dat dit niet zomaar even lukte liet de uiteindelijke eindstand wel zien. STEVO behaalde 11 punten, direct gevolgd door Liverpool (10 pnt), Inter Milan (10 pnt) en Barcelona.(9 pnt.) Een spannend slot dus van een... prachtige formule.

Trots kijken we als begeleiders terug op dit voetbaljaar. De jongens hebben met veel plezier en passie steeds getraind en gevoetbald. Ieder heeft op zijn eigen wijze een mooie ontwikkeling laten zien.

Ook de manier waarop ouders betrokken zijn geweest bij de f-league geeft voldoening. Veldbegeleidng en wasdienst was voor geen enkele ouder een probleem. Steeds was iedereen bereid te helpen. Daarnaast hebben we vele ouders en opa's/oma's langs de velden enthousisat zien meeleven met hun (klein)zoon/dochter.

Kortom, een super formule om de eerste stappen als jonge voetballer bij STEVO te mogen zetten. We hopen dat onze opvolgers volgend seizoen net zoveel plezier beleven aan de begeleiding van de f-league dan ons. Veel succes gewenst!

John en Gerben

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 19 mei

20.1°

Ochtend 12.5°
Avond 18.8°
Nacht 13.0°
Min. 11.4°
Max. 21.0°

Zon op: 03:31 uur
Zon onder: 19:28 uur

Meer weer

Gebruikerslogin