Alfons Kruiper en Kasper Olimulder uitgezwaaid bij 2e elftal

02-06-2015 om 02:00 uur

Trainer Alfons Kruiper van STEVO 2  en assistent Kasper Olimulder hebben zondag bij Erve Kampboer na 5 jaren trouwe dienst afscheid genomen van hun succesvolle elftal in deze periode. Ook enkele spelers gaan het tweede verlaten en spelen in het nieuwe seizoen op een lager niveau. Voor allen hadden aanvoerder Joost Kock en Bart Lohuis op het afscheidsfeestje een dankwoordje klaar, vergezeld van een leuke attentie of aandenken.

Alfons en Kasper zijn nog wel beschikbaar voor het laatste nacompetitieduel van komende zondag, maar dit terzijde.

Alfons Kruiper kan terugkijken op een mooie tijd met STEVO 2, zo werd gesteld. Alfons loodste zijn elftal van de tweede klasse naar de hoofdklasse. In het seizoen 2010-2011 werd STEVO 2 derde in de 2e klasse. De nacompetitie ging toen jammer genoeg verloren van Wijhe rsquo;92. In 2011-2012 lukte het STEVO 2 om kampioen te worden van de 2e klasse. In het seizoen daarop in de eerste klasse werd direct al een mooie vijfde plaats behaald. Alfons speelde dat jaar zelf ook nog menigmaal mee. Het seizoen daarna in de eerste klasse was er een tweede plek weggelegd voor STEVO 2.  De nacompetitie die werd afgedwongen legde STEVO 2 geen windeieren. Het versloeg RKHVV Huisen en WSV Apeldoorn en promoveerde daardoor naar de hoofdklasse.  ldquo;Het ultieme doelrdquo;, zo had Alfons altijd gezegd tegen zijn spelers.  Afgelopen seizoen eindigde STEVO 2 op een 11e plek in de hoofdklasse en met nog één wedstrijd te gaan in de nacompetitie is het volop gewikkeld in de strijd om klassebehoud. Komende zondag 7 juni wordt op neutraal terrein het beslissende duel gespeeld, waarvan de tegenstander deze week bekend wordt.  De over mijn lijk mentaliteit en het fanatisme van Alfons Kruiper werd alom geprezen door STEVO 2.  Bij  teamfeesten ging Alfons ook vaak voorop in de strijd en dan stond hij midden in de groep, zo werd gezegd. Volgend seizoen gaat Alfons Kruiper weer voetballen en wel in het zesde elftal van STEVO. STEVO 2 liet zondag eensgezind weten dat zij zich gelukkig prijzen om onder Alfons Kruiper te hebben mogen trainen. Als aandenken kreeg Alfons een prachtig cadeau. Een ingelijst shirt uit zijn succesvolle periode als speler van het eerste elftal van STEVO, wat hem zichtbaar ontroerde. Verder was er een bloemetje en een dinerbon.

Ook Kasper Olimulder werd in het zonnetje gezet voor de mooie jaren bij STEVO 2.
Kasper Olimulder begon in het zelfde jaar als Alfons Kruiper, Jan Kock en Martijn Semmekrot en wel als leider van STEVO 2.  De eerste seizoenen hield Kasper zich op de achtergrond bezig met het tweede elftal. Analyses werden gemaakt en indien nodig hanteerde Kasper de vlaggestok. Verder was Kasper altijd bezig met cijfers en feiten van de competitie waarin werd gespeeld, zo kwam zondag naar voren. Tot in den treure had Kasper gezegd dat dertig punten dit seizoen genoeg moesten zijn. Helaas werd dat aantal net niet gehaald. Zelf speelde hij af en toe ook nog mee met STEVO 2 en zijn invloed binnen de groep werd met de jaren steeds groter. Zo verzorgde Kasper bij afwezigheid van Alfons Kruiper de trainingen en opmerkelijk, er was niet verloren als hij een wedstrijd coachte. Kasper heeft na vijf mooie jaren bij STEVO 2 besloten  om meer tijd te nemen voor zijn echtgenote Rosanne en de kleine Sam. STEVO 2 vond het jammer dat de sfeerverhogende factor, wat Kasper altijd was binnen het team, afscheid nam. Het toonde wel alle begrip hiervoor. Voor Kasper was er ook een ingelijst STEVO-shirt  uit zijn tijd als actief voetballer bij STEVO.  Verder kreeg Kasper een boeket bloemen en een dinerbon.

Op het afscheidsfeestje werden Jan Kock, Richard Mensen en Martijn Semmekrot bedankt voor hun inzet in het afgelopen seizoen bij STEVO 2. Jan als leider, Martijn als materiaalman en Richard als vlagger. Een leuke attentie werd ook hen overhandigd.
De spelers Ruud Rikhof, Joost Kuipers, Richard Nieuwmeijer, Niek Korte en Stef Arkink maken volgend jaar op eigen verzoek geen  deel meer uit van STEVO 2. Als dank voor hun bewezen diensten in het tweede elftal werden de scheidende spelers een dinerbon  overhandigd.
Rien Nieuwmeijer gaat een stapje hoger op en werd veel succes toegewenst bij het eerste elftal. Mocht het wat minder gaan in het eerste, dan is Rien altijd weer welkom bij het tweede, zo liet men weten. Rien kreeg voor zijn bijdrage  in het afgelopen jaar eveneens een dinerbon.

 

 

 

 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 5 mei

13.9°

Ochtend 9.1°
Avond 14.8°
Nacht 9.4°
Min. 9.1°
Max. 14.9°

Zon op: 03:53 uur
Zon onder: 19:05 uur

Meer weer

Gebruikerslogin