Eskerhoek met 5-0 onderuit in 2e wedstrijd wijkvoetbaltoernooi

04-06-2015 om 02:00 uur

Op sportpark de Peuverweide is donderdagavond een vervolg gegeven aan het wijkvoetbaltoernooi. Enkele wijken kwamen voor de eerste keer in actie en andere wijken speelden al hun tweede wedstrijd. Mensinkkamp bijvoorbeeld, gisteren 3-3 tegen Muldershoek/Venweg, won nu met 2-0 van Herminkhoek. De stand was al voor rust bereikt door Pascal Meijer en Milco Gehring.  rsquo;t Kempke kwam in actie tegen Peuverhoek. Bij rust was de stand 1-0 voor rsquo;t Kempke. Aan het eind stond een 4-1 overwinning op het scorebord voor lsquo;t Kempke. Thomas Leus was o.a. twee keer succesvol voor rsquo;t Kempke. Eskerhoek, dat gisteren nog verrastte met een gelijkspel tegen het sterk geachte Veldhoek/Molenhoek was nu een maatje te klein voor West Geesteren/Vermolen. Eskerhoek moest een 5-0 nederlaag incasseren tegen West Geesteren/Vermolen. Als laatste kwamen Zurink/Broenenstraat  en Nieuwstad/Huyeren tegen elkaar in actie. Bij rust was het 1-0 voor Zurink/Broenenstaat door een doelpunt van Niek Leus. Na de pauze was het Nieuwstad/Huyeren dat de lakens uitdeelde en de 1-0 achterstand omboog in een 1-3 overwinning. Volgende week dinsdag wordt het wijktoernooi voortgezet met de wedstrijden