Buitengewoon mooie STEVO kaderavond.

20-06-2015 om 02:00 uur

Het was vrijdagavond een buitengewoon mooie kaderavond bij STEVO. Niet alleen door de hoge opkomst, 75 leden, maar ook door de geweldige organisatie van Bert Maathuis, Johan Brughuis, Edwin Vollenbroek en Miranda Geerdink. De aanwezigen werden namelijk in groepen ingedeeld en op pad gestuurd om fotorsquo;s te maken op de gekste, mooiste en vreemdste lokaties in het dorp. Dat dit hilariteit gaf bij de groepen tijdens de rondgang en nadien in de kantine laat zich raden.

Ondermeer werd gevraagd een foto te nemen, met zrsquo;n allen, in een bad bij een willekeurige inwoner. De fotorsquo;s die via Whatsapp verstuurd moesten worden, werden door Eddy Droste op de beelschermen in de STEVO-kantine geprojekteerd en gaven  vanzelfsprekend veel gesprekstof en lachsalvorsquo;s. De groepsfoto in een zwembad bij de plaatselijke stratenmaker was trouwens wel de meest spraakmakende en opzienbarende van allemaal.

 

Ook moest er ruilhandel gepleegd worden met de inwoners van het dorp. Het voorwerp wat overbleef ging mee naar de eindlokatie en werd door Bert Maathuis bij opbod verkocht tijdens het gezellige samenzijn. Boven de 150 Euro was de opbrengst en daarmee werd de STEVO kas, niet verwacht, aardig gespekt.

Jeugdvoorzitter Erik Kottink sprak niet alleen van een mooie avond, maar nam ook afscheid van diverse kaderleden. De stemming was ondertussen opperbest bij de leden en helemaal toen de schuifdeuren opengingen voor een heerlijk buffetje. Het bleef nog lang gezellig en de groep die volgend jaar de organisatie in handen heeft zal veel moeite moeten doen deze editie te evenaren of te verbeteren. Een leuke uitdaging.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De winnende groep. Benieuwd of de dames hun manlief herkennen?

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 3 mei

10.5°

Ochtend 13.8°
Avond 9.9°
Nacht 8.0°
Min. 8.0°
Max. 14.3°

Zon op: 03:57 uur
Zon onder: 19:02 uur

Meer weer

Gebruikerslogin