STEVO F-League: 4e en 5e tijdens 'mini wk' bij Deto.

21-06-2015 om 02:00 uur

(Door John Nijhuis) - Wat hebben onze jongens zaterdag een fantastisch toernooi gespeeld tijdens het 'mini WK' bij Deto.

Maar liefst twintig teams, waaronder HSC'21, Deto, PH en SVZW, namen deel aan het toernooi. STEVO deed mee met twee teams en ging er vandoor met een 4e en 5e plaats. Daarnaast mocht ook de fairplay cup mee naar Geesteren worden genomen.

STEVO 1 met Niels, Kai, Finn, Wes, Hidde en Ties en Stevo 2 met Luuk, Ryan, Gijs, Jens, Cas en Florian gingen er vol voor. Al snel werd duidelijk dat op de kleine veldjes geen eer te behalen viel met mooi voetbal. Het voor STEVO zo kenmerkende krachtvoetbal moest er aan te pas komen. En hoe? Vol overgave en passie gingen onze jongens de strijd aan. Ze gingen geen duel uit de weg en dat hebben de tegenstanders geweten.

STEVO 1 won drie van de vier poule-wedstrijden. Sportlust 1, Voorwaarts en Deto blauw waren niet tegen STEVO 1 opgewassen. Allen de wedstrijd tegen SVZW 1 ging nipt verloren (3-4). In de finale ronde voor plek 5 tm 8 won het team achtereenvolgens van HSC'21 1 en SVZW 2. Dit leverde een verdiende 5e plek op. Keurig!

STEVO 2 won wel alle poule-wedstrijden (Sportlust 2, Kloosterhaar, SVZW 2 en Deto oranje) om zodoende als eerste in de poule te eindigen. In de finaleronde voor plek 1 tm 4 moesten ze hun meerdere erkennen in PH2 en SVZW 1. Maar een keurige 4e plek was het eindresultaat. Tijdens de prijsuitreiking mochten ze ook nog de fairplay cup in ontvangst nemen. Super gedaan.

Alsof we nog niet genoeg prijzen hadden gepakt, ging Gerben er ook nog eens vandoor met de twee prijs in de verloting; een worst en een rollade.......... die zullen vast goed smaken.

Jongens, super gedaan. We gaan met veel vertrouwen de stap naar de F-jes maken.

Bron: Stevo Voetbal