STEVO B1 wint opnieuw. Nu van Losser B1 met 3-1

12-09-2015 om 02:00 uur

STEVO B1 heeft ook haar tweede competitiewedstrijd gewonnen. Losser B1 werd op de Peuverweide met 3-1 verslagen. Een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft een STEVO B1 dat prima speelde en de 2-0 ruststand had zelfs nog wat hoger kunnen zijn. Na de thee was het hoofdzakelijk Losser dat de lakens uitdeelde. STEVO B1 kwam er nog wel af en toe gevaarlijk uit, maar Losser dicteerde.

In de eerste helft was het Daan Kottink die STEVO B1 op 1-0 zette. Een schot over afstand op de goal van de gasten stuiterde over  de uitlopende keeper van Losser heen en de bal verdween pardoes in het doel. Even daarvoor had Losser pech met een bal op de lat. Na de 1-0 kwam STEVO meteen beter in haar spel en het werd 2-0 door Thijs Beernink die de bal door het hart van de verdediging kreeg aangespeeld en deze langs de doelman van Losser tikte. Hierna had STEVO ook nog enkele goede mogelijkheden de score verder op te voeren. Veel had het niet te duchten in de eerste helft van Losser.

In de tweede 45 minuten kwam Losser B1 goed terug en draaide het, niet verwacht,  STEVO de duimschroeven aan. De 1-2 aansluitingstreffer was niet onverdiend. STEVO kwam even daarna bijna in de problemen toen de scheidsrechter de bal op de stip legde voor Losser na een overtreding in de zestien meter. Luuk Oude Lansink redde voortreffelijk en STEVO kroop door het oog van de naald. Inzet werd nu gevraagd om de 2-1 voorsprong over de streep te trekken. Daar had het alle moeite mee, maar net op tijd was het Mike Nijkamp die een mooie technische actie perfect afrondde.

De 3-1 gaf wat meer rust in de ploeg en met een beetje geluk had het zelfs nog 4-1 kunnen worden. Hugo Weerink schoot de bal uit een bijna honderd procent kans net naast. Bij het laatste fluitsignaal opgeluchte gezichten bij STEVO B1.

Met zes uit twee een droomstart in de eerste klasse voor de mannen van trainer Albert  Olde Rikkert.

Bron: Stevo Voetbal