STEVO F2 kampioen

28-11-2015 om 01:00 uur

Update door Mark Haverkort:

Onder prima weersomstandigheden speelde STEVO F2 vanochtend de kampioenswedstrijd tegen AVC Heracles F2 uit Almelo. STEVO F2 is het gehele seizoen al bovenaan de ranglijst te vinden, samen met La Première F1. Er moest vanochtend dan ook gewonnen worden om het kampioenschap binnen te halen. Na 10 minuten stond het nog 0-0, echter STEVO was wel voortdurend in de aanval. Toen de 1-0 gescoord werd, leek het alsof er een last van de schouders viel. Het werd al snel 2-0 en 3-0 zodat STEVO met een gerust gevoel de rust in ging. Na de rust volgden nog een aantal mooie doelpunten, de wedstrijd eindigde in een dik verdiende 6-0 overwinning. Het kampioenschap was een feit en werd flink gevierd op het veld. Vanzelfsprekend werd er nog een ritje door het dorp gemaakt en werden de spelers getrakteerd op patat in de kantine. Het feestje werd rsquo;s middags nog even gezellig doorgevierd bij sponsor Meinders Installatiebedrijf.

Tijdens de competitie werd er slechts twee keer gelijkgespeeld, de overige wedstrijden werden allemaal winnend afgesloten. 29 Punten uit 11 wedstrijden, 47 goals voor en slechts 7 tegen. Een prima score dus. De gelijke spelen tegen La Première F1 en PH F2 waren echte krakers. Omdat de titelconcurrenten ook geen punten verspeelden, moest er elke week opnieuw gewonnen worden. Eén van de hoogtepunten van dit seizoen was toch wel de wedstrijd tegen ON F2. Deze wedstrijd werd onder grote publieke belangstelling gespeeld in het Heracles stadion. Ook daar bleven de spelers de zenuwen de baas, deze wedstrijd met een 1-0 overwinning over de streep getrokken. STEVO F2 heeft laten zien over veel vechtlust te beschikken, maar daarnaast wordt er ook prima en verzorgd combinatievoetbal gespeeld.

STEVO F2 bestaat uit de volgende spelers:

Doel: Cas Kleinheerenbrink

Verdediging / middenveld: Mees Hamer, Rink Haverkort, Daan Meinders, Tom Lokotte

Middenveld / aanval: Sil Dijkstra, Sem Kokhuis, Riemer Leus, Naut Hamer

De trainers van STEVO F2 zijn Marcel Paus en Bas Waayer, zij worden geassisteerd door Niels Kreuwel en Cas Droste.

De leiders van STEVO F2 zijn Francis Kleinheerenbrink en Mark Haverkort.

STEVO F2 is zaterdagmorgen op de Peuverweide overtuigend kampioen geworden. AVC Heracles F2 werd met duidelijke cijfers 6-0 verslagen. Het was druk bij de kampioenswedstrijd. Ouders, opa's en oma's, broertjes en zusjes omringden het kunstgrasveld. Al vroeg in de wedstrijd kwam STEVO F2 op 3-0 en wat kon er toen nog misgaan. Niks dus en de stand werd opgevoerd naar 6-0. Grote blijdschap bij de spelertjes en begeleiding van STEVO F2 na afloop. Johan Brughuis van het jeugdbestuur en Nico Wermelink spraken een lovend woordje uit aan alle betrokkenen en een kampioensmedaille werd omgehangen. De ouders zorgden voor een mooi kampioensshirt.  Het feest werd in de STEVO-kantine voortgezet en de kampioensrit met auto's door het dorp Geesteren mocht ook niet ontbreken. Spelertjes, leiders en trainer van STEVO F2 gefeliciteerd met dit geweldige resultaat.

Bron: Stevo Voetbal