Lijnen kalken onder de wedstrijd. Moet kunnen toch?.

29-11-2015 om 01:00 uur

Als je op je vrije zaterdag rondom de velden loopt bij STEVO is er altijd wel wat wat je aandacht trekt. Zo ook weer dit weekeinde. Op het derde veld speelde zich een jeugdwedstrijd af die niet de eerste aandacht trekt, maar wel wat er zich nog meer afspeelt bij dit treffen. Louis Hutten, STEVO man in hart en nieren en ondanks zijn respectabele leeftijd nog altijd onmisbaar bij de club staat tijdens de wedstrijd doodleuk de lijnen te kalken op dit speelveld.

Niemand overigens die hier een opmerking over maakt en het voetbalgebeuren ontgaat Louis volledig zo lijkt het. ldquo;Wat gebeuren moet, moet gebeurenrdquo;, zo zal Louis gedacht hebben.  Sommige aanwezigen zien de gein er wel van in en leggen het op de gevoelige plaat. ldquo;Dat kan alleen bij STEVOrdquo;, zo hoor je. Niks mis mee toch?.

Benieuwd wat Louis zou doen als hij op zondagmiddag ontdekt dat de lijnen op het hoofdveld nog niet zijn gekalkt als STEVO 1 daar haar wedstrijd moet afwerken. Misschien wel hetzelfde als die zaterdagmiddag.


 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 17 juni

18.8°

Ochtend 12.6°
Avond 18.8°
Nacht 14.5°
Min. 11.4°
Max. 19.5°

Zon op: 03:10 uur
Zon onder: 19:58 uur

Meer weer

Gebruikerslogin