STEVO 3 geeft in laatste minuut twee punten weg tegen DSVD 2.

29-11-2015 om 01:00 uur

STEVO 3 gaf zondagmorgen in het duel tegen DSVD  twee punten weg in de laatste minuut. Een ogenschijnlijk onschuldig duel van Danny Huzink met een speler van DSVD  in de zestien van STEVO werd door de scheidsrechter beoordeeld als een overtreding. Strafschop is dan de enige beslissing en die beslissing werd het ook. Voor DSVD geen probleem om de bal binnen te schieten vanaf elf meter en daarmee de eindstand op 4-4 te bepalen.

Duur punten verlies voor STEVO 3 omdat het zeker zes of zeven doelrijpe kansen daarvoor onbenut liet. Het deksel op de neus noemt men dat. Hier had trainer Thijs Masselink van STEVO gezien het spelbeeld in de wedstrijd ongetwijfeld geen rekening meer mee gehouden. Ook al omdat DSVD in de tweede helft eigenlijk geen potten kon breken en er maar spaarzaam uitkwam. Wel wist het in de eerste helft al vroeg in de wedstrijd te verrassen door brutaal een 0-2 voorsprong te nemen. STEVO had de wedstrijd vanaf het begin in handen, maar de counters van DSVD waren dodelijk.

Gelukkig deed Joris Klein Haarhuis na de 0-2 al vrij snel wat terug voor STEVO, maar een minuut later had DSVD de bal ook al weer in het net aan de overkant liggen. Het pleit voor STEVO dat het niet bij de pakken neer ging zitten en achtereenvolgens Joris Klein Haarhuis, Niels Keppelink en Stef Arkink wisten de 1-3 achterstand om te buigen naar een 4-3 voorsprong.

Hierna had STEVO volop kansen om uit te lopen naar misschien wel  8-3 of 9-3. Dat deed het allemaal niet en dan kan je er een keer op wachten dat mis gaat aan de andere kant. Dat dit uitgerekend uit een penalty situatie moest gebeuren was wel sneu voor STEVO. Danny Huzink zweerde na afloop zijn tegenstander niet geraakt te hebben, maar de scheidsrechter besliste anders en DSVD benutte het buitenkansje feilloos.

Teleurgestelde gezichten bij STEVO 3 na de wedstrijd omdat winst voor verdere aansluiting had gezorgd bij de bovenste ploegen. Trainer Thijs Masselink van STEVO 3 gaat  overigens aan het eind van het seizoen de club verlaten. Thijs wordt de nieuwe trainer van het Ootmarsumse KOSC A1 elftal, waar we hem alle succes toewensen.

Bron: Stevo Voetbal