Nieuwe kantinecommissie geïnstalleerd

16-01-2016 om 01:00 uur

Donderdagavond is door voorzitter Eddy Droste de nieuwe kantinecommissie geïnstalleerd, als een van de eerste vruchten van het vrijwilligerswervingsbeleid. De afgelopen jaren was er nauwelijks nog sprake van een kantinecommissie. Een doorn in het oog voor veel leden van STEVO maar ook zeker voor het bestuur en de vrijwilligerswervingscommissie, waarop is besloten om hier prioriteit aan te geven. Met commissielid Ruben Wesselink is gepoogd om een nieuwe groep enthousiaste vrijwilligers bij elkaar te brengen welke de commissie een nieuw leven in kunnen blazen. En dat is gelukt!

Met de nieuwe commissie, bestaande uit Ruben Wesselink, Sonja Kraayvanger, Bram Braakhuis, Nicole Mensen, Coen Heerdink en kantinebeheerder Martin Dobber zijn donderdagavond de eerste lijntjes uitgezet. Doelstelling van de kantinecommissie is het clubgebouw van STEVO in positieve zin te laten bijdragen aan het zich thuis voelen van een ieder bij de club STEVO. Het clubgebouw moet een plaats zijn waar iedereen, jong en oud, leden en niet leden zich welkom voelt.

Maar ook direct kwamen al de eerste initiatieven van de commissie naar boven. Zo wil men dit voorjaar het FIFA-Toernooi weer in de kantine organiseren. FIFA is nog steeds razend populair onder veel jongeren (en de wat oudere generatie!) en wat is er dan leuker om in de kantine tegen je teamgenoten een competitie te spelen. Meer informatie hierover volgt binnenkort, houd hiervoor de website in de gaten!

Heb je tips, adviezen, vragen of suggesties aangaande de kantine, schroom dan niet  om contact op te nemen met de commissie. Dat kan via het algemene emailadres penningmeester@stevo.nl.

Onderstaand de nieuwe kantinecommissie. Op de foto ontbreekt Coen Heerdink.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 3 mei

10.5°

Ochtend 13.4°
Avond 9.9°
Nacht 8.0°
Min. 8.0°
Max. 14.3°

Zon op: 03:57 uur
Zon onder: 19:02 uur

Meer weer

Gebruikerslogin