Ben Steggink de beste bij veteranen darttoernooi STEVO.

16-01-2016 om 01:00 uur

Ben Steggink is vrijdagavond in de STEVO kantine winnaar geworden van het veteranen dart-toernooi. Ben was in de finale veel te sterk voor Bart Stamsnieder, die overigens wel verrastte met zijn goede optreden deze avond. Favorieten als Theo Ophof, de winnaar van vorig jaar en ook Martin Döbber konden lang meekomen in het strijdgeweld, maar moesten op het eind hun meerdere erkennen aan outsiders.

Richard Harmelink en Raymond Oude Voshaar bijvoorbeeld wisten door te dringen tot de halve finales. Frank Klaassen wist de finale van de verliezers op zijn naam te schrijven door Tonnie Lohuis te verslaan. Het darttoernooi ging van start met een kleine dertig deelnemers. Op vier borden werden spannende wedstrijden gespeeld en je zag dat ten opzichte van vorig jaar progressie was geboekt bij de deelnemers. Een teken dat de dartsport toch meer en meer leeft en ieder graag een pijltje gooit. Opperste concentratie is gewenst bij het darten, maar omdat gezelligheid natuurlijk ook een belangrijke rol speelt op zorsquo;n aktiviteit, hadden sommigen logischerwijs hier af en toe moeite mee.

Het werd een lange avond, want eerst tegen de klok van 01:00 uur srsquo;nachts konden de prijzen verdeeld worden. De winst in de halve finale tussen Raymond Oude Voshaar en Bart Stamsnieder ging naar laatstgenoemde. In de andere halve finale gooide Ben Steggink zijn naam als geoefend darter niet te grabbel en Richard Harmelink moest het onderspit delven. Bart Stamsnieder liep na zijn optreden met een grote grijns op zijn gezicht en met veel zelfvertrouwen ging hij de finale in. Die grijns verdween snel toen Ben Steggink de dubbels en de triples met speels gemak wist te vinden. Bart werd in de finale ook nog eens afgeleid, toen zijn telefoon afging en zijn vrouw Carla waarschijnlijk vroeg waar hij zo lang bleef. Dat bleek achteraf toch niet het geval te zijn want Carla kon even later nog net live in de kantine meekrijgen hoe zijn Bart in twee legs werd afgedroogd door Ben Steggink.

Theo Ophof, coördinator bij de veteranen reikte de beker uit aan de nieuwe dartkoning. Theo sprak van van een geslaagde aktiviteit en dankte allen voor hun aanwezigheid. Ook de overige finalisten kregen een prijsje en na het laatste rondje ging ieder weer zijn eigen weg met de wetenschap dat zondagmorgen opnieuw een sportieve strijd wacht. Dan, zoals elke zondagmorgen op het trainingsveld van STEVO.

Komende vrijdagavond 22 januari is het grote STEVO-darttoernooi in de kantine. Inmiddels hebben zich al meer dan 60 personen hiervoor opgegeven. Het belooft een fantastische happening te worden. Doe ook mee. STEVO-leden meldt je aan bij stevodarten@hotmail.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

donderdag 2 mei

22.8°

Ochtend 14.6°
Avond 25.8°
Nacht 17.1°
Min. 14.6°
Max. 25.8°

Zon op: 03:59 uur
Zon onder: 19:00 uur

Meer weer

Gebruikerslogin