Uitstekende resultaten in Ermelo

29-03-2015 om 01:00 uur

In de klasse L pakte Anke Booijink met Arona (v. Pennsylvania) de zilveren medaille achter winnaar Sophie van der Werf. Daphne Haarhuis reed in deze klasse naar de 10e plek met haar vosruin Balotelli. Een foutje in de barrage weerhield haar van de titel want ze had wel de snelste tijd. Ivo Busscher liep na een foutloze rit helaas tegen een tijdfout op hetgeen hem uit de barrage hield.

In de klasse M was het succes niet minder. Met zijn snelle Zurich-nakomeling Don Juan wist Jarno Hesselink hier de tweede prijs te behalen. In een barrage van 6 kandidaten moest er hard gereden worden om vooraan te komen. Alleen routinier Steven Veldhuis was sneller met zijn paard DG Morka en werd hier als kampioen gehuldigd.

Een week eerder kwamen de ponyruiters aan de start voor hun kampioenschap. In de klasse CL werd Lynn Grevinga verdienstelijk 4e met haar schimmel White Diamond. Kim Droste wist in de klasse CM haar pony Summer naar de 4e plaats te sturen. Een foutje in de barrage weerhield haar helaas van een hogere plaats. In de klasse DZ verdiende Sven Haarhuis de 6e prijs met zijn pony Top dominique.

 

Bron: St. Joris

Het weer

zaterdag 11 mei

19.7°

Ochtend 10.8°
Avond 17.3°
Nacht 14.5°
Min. 10.1°
Max. 20.7°

Zon op: 03:43 uur
Zon onder: 19:15 uur

Meer weer

Gebruikerslogin