Prima 0-0 resultaat voor gehavend STEVO tegen De Bataven.

17-10-2021 om 00:00 uur

STEVO heeft één punt overgehouden aan het treffen met De Bataven, eindstand 0-0. Als de echte kansen worden opgeteld, dan had STEVO de overwinning moeten grijpen. Roy Wigger had in de eerste helft twee keer de kans daar toe. Vrij voor de keeper, maar het genadeschot ontbrak deze middag van Roy.
De Bataven hadden het meeste spelaandeel tegen STEVO en waren 90 minuten lang dreigend tot aan de zestien meter en daarmee is alles wel gezegd. Tot echte uitgespeelde kwamen de Gelderlanders eigenlijk nooit. De verdediging van STEVO hield goed tegen en keeper Luuk Oude Lansink zag de ballen veelal hoog over het doel verdwijnen. In blessure tijd deed de Bataven nog een uiterste poging met twee schoten om de drie punten in huis te houden. Ook nu zag de STEVO-keeper de bal niet op zijn doel maar naast gaan. STEVO vond het prima zo en in een uitwedstrijd een punt mee naar huis nemen met een gehavend elftal is een uitstekend resultaat.

De Bataven hadden het meeste spelaandeel tegen STEVO en waren 90 minuten lang dreigend tot aan de zestien meter en daarmee is alles wel gezegd. Tot echte uitgespeelde kwamen de Gelderlanders eigenlijk nooit. De verdediging van STEVO hield goed tegen en keeper Luuk Oude Lansink zag de ballen veelal hoog over het doel verdwijnen.

In blessure tijd deed de Bataven nog een uiterste poging met twee schoten om de drie punten in huis te houden. Ook nu zag de STEVO-keeper de bal niet op zijn doel maar naast gaan. STEVO vond het prima zo en in een uitwedstrijd een punt mee naar huis nemen met een gehavend elftal is een uitstekend resultaat.

Bron: Stevo Voetbal