STEVO bekert door tegen De Witkampers .

22-10-2023 om 00:00 uur

De hoofdmacht van STEVO heeft donderdagavond voor de beker op de Peuverweide met 3-1 gewonnen van De Witkampers uit Laren. Makkelijk ging het allemaal niet, maar de overwinning was niet onverdiend.
In het laatste kwartier van de wedstrijd toen De Witkampers met 2-1 achterstonden, werd met opportunistisch spel nog wel getracht on de gelijkmaker te forceren, maar de goal viel in blessuretijd aan de STEVO kant. Mauro Plegt zette vanaf rechts voor en Mick Velthuis was de gevierde man, door de bal hard binnen te koppen.
In de eerste helft kwam STEVO in de derde minuut al op een 1-0 voorsprong.
Debutant Stan Kraaivanger kwam op rechts goed door en zijn voorzet vanaf de achterlijn werd door Thomas Steggink bij de tweede paal in de vere hoek van het doel gekopt.
De wedstrijd golfde hierna op en neer en bij een handsbal van STEVO in de zestien had de ploeg van trainer Michiel Mensink over geluk niet te klagen.
De scheidsrechter wuifde het voorval weg, waarmee De Witkampers het totaal niet eens waren.
Stan Kraaivanger, hij weer, die op snelheid niet te kloppen was bediende voor rust met een prima voorzet nu Mick Velthuis, die doeltreffend afrondde; 2-0.
Nadat eerst nog Mick Velthuis in de tweede helft de lat raakte, maakten De Witkampers dan toch de aansluitingstreffer.
STEVO kwam niet echt meer in het spel en de gasten roken bloed en probeerden de gelijkmaker te forceren.
STEVO probeerde in de omschakeling succes te halen en dat lukte als eerder gezegd in de blessuretijd. Met de 3-1 eindstand is STEVO een ronde verder in het bekertoernooi.