STEVO delft onderspit tegen Grol .

15-10-2023 om 00:00 uur

Niet koelbloedig voor de goal, en dan met name in de eerste helft waar STEVO veel te veel kansen liet liggen zondagmiddag op de Peuverweide. De 1-0 voorsprong, met mogelijkheden genoeg om deze uit te breiden, maar niet gebeurde, heeft de ploeg van trainer Michiel Mensink in de tweede helft tegen Grol lelijk opgebroken. Een fatale fout in de laatste linie van STEVO, bracht de Groenloers uiteindelijk de 1-2 overwinning.
In de blessuretijd van de eerste helft was Grol op 1-1 gekomen door Mick Wissink, die de bal uit een slecht weggewerkte corner in het dak van het doel van keeper Bas Beernink schoot, waardoor de gasten met een goed gevoel de kleedkamer opzochten en STEVO met een kater naar de thee zagen afdruipen. Het had toen 2-1 of misschien wel 3-1 moeten zijn voor STEVO.
De 1-0 in de eerste helft voor STEVO kwam overigens van de voet Joes Masselink, die na een handsbal in de zestien, de toegekende strafschop prima binnenschoot.
De 1-1 gelijke stand bij rust mocht dan voor STEVO teleurstellend zijn, met de tweede helft nog voor de boeg was er genoeg tijd om de volle buit alsnog binnen te halen.
Hoe anders verliep die tweede helft.
Eerst was er nog wel een uitstekende kans voor Bram Tibbe, maar het beste van STEVO was er daarna wel af.
Grol nam de regie in handen en een verkeerde terugspeelbal in de 75e minuut werd STEVO fataal, met als resultaat een 1-2 nederlaag na negentig minuten.
Grol voelde zich heel blij met de overwinning, nadat het vorige week ook al RKZVC had verslaan en STEVO nu gepasseert is op de ranglijst. Blessuregevallen bij Roy Wigger en Maarten Gelhever drukte de stemming over het resultaat nog meer bij STEVO.
Volgende week speelt STEVO thuis de bekerwedstrijd tegen De Witkampers. Aanvang 14:00 uur.
In de bijgaande video de 1-0 van Joes Masselink uit een penalty.20:43 15-10-2023