STEVO en Bon.Boys delen de punten met  1-1

27-03-2023 om 00:00 uur

STEVO en koploper in de tweede klasse, Bon.Boys, maakten er zondagmiddag op de Peuverweide een waar spektakel van. Het publiek was dan ook de grote winnaar.
Na 90 minuten stond er een 1-1 stand op het scorebord. En met dat gelijke spel mocht Bon.Boys de handen het meest dichtknijpen. STEVO had vooral in de tweede helft het karwei kunnen, en misschien wel moeten afmaken. Bon.Boys kwam er toen niet aan te pas behoudens een paar tegenstoten zonder gevaar. De Haaksbergenaren waren in de eerste 20 minuten van het duel de bovenliggende partij. Daarna nam STEVO de regie meer en meer in handen en legde veel inzet aan de dag.
Bon.Boys de meer voetballende ploeg had het moeilijk met de onverzettelijkheid van STEVO, maar kwam wel op een 0-1 voorsprong. Een schot op goal kreeg Luuk Oude Lansink niet geheel onder controle en een Haaksbergenaar was er als de kippen bij om de bal in het net te leggen.
Een tegenvaller voor de ploeg van trainer Otto Krabbe, maar de rug werd gerecht en STEVO kwam ondanks de achterstand beter in de wedstrijd en Bon.Boys moest terug.
Joes Masselink en Roy Wigger waren een ware plaag voor de verdedigers van Bon.Boys en konden vaak alleen met een overtreding worden afgestopt.
De niet onverdiende 1-1 gelijkmaker in de eerste helft kwam van de hard werkende Mick Velthuis. De vrije trap van Stijn Harmelink werd door Mick binnengelopen. Mauro Plegt en Gijs Lohuis hadden daarvoor al pech met schoten op doel die door de keeper van Bon.Boys goed gekeerd werd.
De levendige wedstrijd was in de tweede helft het aanzien ook meer dan waard. Roy Wigger en Joes Masselink lieten zich voorin geregeld zien en kregen ook kansen. Bon.Boys kwam af en toe gevaarlijk uit, maar STEVO was duidelijk de bovenliggende partij. Het was dan ook jammer dat de winnende goal niet viel aan STEVO kant. STEVO had dan de aansluiting gevonden met de koplopers. Nu blijft het verschil drie punten met Bon.Boys, BWO en ATC '65. Ook nog geen man over boord, deze achterstand, met de derby tegen Reutum in het verschiet, volgende week zaterdag op de Peuverweide. Om 17:00 uur wordt dan afgetrapt.

STEVO en Bon.Boys delen de punten met 1-1.

Bron: Stevo Voetbal