THAG opent het seizoen met een barbecue

30-08-2015 om 14:03 uur

Al 25 jaar sluit wordt het seizoen van judovereniging THAG afgesloten met een bezoek aan de speeltuin in Uelsen, barbecue en zwembad. Afgelopen seizoen kon dat door de plaatsing van 4 teams voor de Nederlandse kampioenschappen helaas niet, maar gelukkig is de club niet voor één gat te vangen en besloten ze om dit seizoen te starten met deze populaire dag.

Gelukkig werkte het weer aan alle kanten mee en was de opkomst groot. Terwijl de kinderen tot 12 jaar zich prima vermaakten in de speeltuin, volgden de ouderen een hardlooptraining in en rondom het ‘feriënpark’. Vervolgens liep iedereen naar de barbecueplek, waar het vlees al gereed lag. Ook het fruit, de salades en de groente vonden gretig aftrek. Na de barbecue liep iedereen naar het zwembad en amuseerden alle judoka’s, maar zeker ook de leraren en de begeleiding zich kostelijk.

Inmiddels zijn ook weer alle trainingen begonnen. Op maandag in Albergen, donderdags in Tubbergen, vrijdags in Harbrinkhoek/Mariaparochie en Geesteren. Ook is er judo in kleine groepen voor kinderen die gebaat zijn bij meer aandacht en judo voor volwassenen. Voor iedereen is er dus wel een geschikte training. Meer informatie is te verkrijgen bij Eric de Hollander (tel. 06-22691261).

Het bericht THAG opent het seizoen met een barbecue verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

zaterdag 27 april

12.3°

Ochtend 6.2°
Avond 14.6°
Nacht 13.7°
Min. 6.2°
Max. 15.8°

Zon op: 04:09 uur
Zon onder: 18:51 uur

Meer weer

Gebruikerslogin