STEVO wint 2e bekerduel van DRC '12 met 3-0

25-08-2015 om 02:00 uur

STEVO heeft haar tweede bekerduel dinsdagavond thuis tegen DRC '12 met 3-0 gewonnen. STEVO ging stroef van start in de wedstrijd tegen de vierde klasser uit Almelo. De fusieclub DRC '12 ( Rietvogels en DVO ) hield vooreerst eenvoudig stand. STEVO was de aanvallende ploeg, maar tot echt grote kansen kwam het nog zelden. Eerst in de 30e minuut werd de ban gebroken door Tom van Bentheim. De 1-0 werkte bevrijdender voor STEVO en het spel kreeg wat meer aanzien. Tot aan de rust bleef de 1-0 stand nog wel gehandhaafd.

In de tweede helft liepen de combinaties van STEVO veel soepeler. DRC kon alleen maar verdedigen en het kwam zelden nog tot een goed opgezette aanval. STEVO probeerde de muur rond de doelman van de gasten te slechten. Dat lukte eerst vanuit uit een toegekende strafschop. Wilco Broekhuis werd binnen de zestien meter onderste boven gelopen en benutte zelf vanaf de 11 meter stip het buitenkansje.  De 3-0 van STEVO kwam tenslotte voort uit een cornersituatie. Ingmar Reinerink stond goed op te letten en kon vrij eenvoudig de bal achter de keeper van DRC werken.

Zondag speelt STEVO de laatste bekerwedstrijd. Vasse is dan de tegenstander. De uitwedstrijd begint om 14:00 uur.

Bron: Stevo Voetbal