STEVO wint bekerduel van Vasse met 1-2

30-08-2015 om 02:00 uur

STEVO  heeft het laatste bekerduel in en tegen Vasse met 1-2 gewonnen. Het treffen ging grotendeels gelijk op en bij rust was de stand nog 0-0.

Na de pauze brak STEVO de wedstrijd open. Wilco Broekhuis kopte goed raak uit een corner van Maarten Gelhever. Maarten Gelhever zelf was verantwoordelijk voor de 0-2. Prachtig wist hij de bal in de bovenhoek van het doel van Vasse te werken.

De strijd leek gestreden, maar Vasse bleef zich goed verweren en wist een tegentreffer te produceren. In de laatste minuten probeerde het uit alle macht ook nog een gelijkspel uit het vuur te slepen. Dat lukte helaas voor de Vassenaren niet meer.

Zowel STEVO als Vasse zijn uitgeschakeld in het verdere bekertoernooi. Kloosterhaar is door de resultaten tegen STEVO, DRC en Vasse wel door.

Bron: Stevo Voetbal